Blend360 koopt Engagement Factory

29-07-2021 | door: Redactie

Blend360 koopt Engagement Factory

BLEND360, een leverancier van diensten op het gebied van datawetenschap en talentoplossingen, kondigt de overname aan van Engagement Factory, een van EMEA's snelst groeiende adviesbureaus op het gebied van digitale transformatie, met hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland. Deze overname is bedoeld om het wereldwijde technologie- en analyseaanbod van BLEND360 uit te breiden en om te voldoen aan de internationale behoeften van zijn klantenbestand.

De belangrijkste mogelijkheden van Engagement Factory zijn onder meer omnichannel-strategie, digitale transformatie, conceptueel creatief/content en Martech. Het bedrijf krijgt de naam Engagement Factory, a BLEND360 Company, en rapporteert aan Ozgur Dogan, President en medeoprichter.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Engagement Factory heeft verder vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dubai en Zweden. Met een indrukwekkende lijst van internationale klanten zoals Aramex, Dubai Property Group, Arrow Electronics, SSE OVO, Kyocera en ETEX, zal het huidige leiderschapsteam van Engagement Factory van Jos Caelers, Pancras Pouw en Stuart Ormiston het bedrijf blijven leiden en laten groeien.

Terug naar nieuws overzicht