Adecco Group neemt AKKA Technologies over

29-07-2021 | door: Redactie

Adecco Group neemt AKKA Technologies over

Adecco Group neemt voor een onbekend bedrag AKKA Technologies over en combineert het bedrijf met Modis om de wereldwijde #2 in engineering R&D-markt te creëren, een krachtig platform om toekomstig leiderschap in de Smart Industry te stimulerenm zo melden de bedrijven in een persbericht.

Gecombineerd zullen AKKA Technologies en Modis schaal hebben, via 50.000 technische en digitale experts met diepgaande sectoroverschrijdende expertise, een wereldwijde voetafdruk, een evenwichtig industrieprofiel en bolwerken in snelgroeiende sectoren zoals mobiliteit en software- en technologiediensten.

AKKA Technologies en Modis zullen grotere schaal en ruimte bieden voor loopbaangroei en -ontwikkeling voor teamleden van beide bedrijven. Nieuwe bedrijven zullen beschikken over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van innovatieve technologieën, evenals een gedifferentieerd end-to-end serviceaanbod, het verbeteren van het vermogen van AKKA Technologies en Modis om in te spelen op de toenemende vraag naar Smart Industry. Dit is een sterke kans op waardecreatie die de blootstelling van Adecco Group aan structurele groeimarkten verhoogt, de marges verbetert en de kwaliteit en veerkracht van de winst verbetert, terwijl het grotere kansen biedt voor AKKA Technologies en zijn ingenieurs als onderdeel van het ecosysteem van Adecco Group.

De afronding van de overname wordt verwacht in H1 2022, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties.

Terug naar nieuws overzicht