Matrixian Group neemt AR-Producties over

30-07-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Matrixian Group neemt AR-Producties over

Datatechnologiebedrijf Matrixian Group neemt per 1 september AR-Producties over. AR-Producties is leverancier van Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR).

AR-Producties is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve oplossingen voor het bedrijfsleven. Het bedrijf richt zich hierbij op Extended Reality (XR), de overkoepelende term voor AR, VR en MR. AR-Producties helpt bedrijven met het produceren van campagnes en projecten om business transformatie te versnellen en doelgroepen op een unieke manier te activeren. Voormalig eigenaar Maurice Prins: “Met onze creativiteit, developmentskills en 3D artists creëren we oplossingen met impact voor mooie merken en organisaties in het binnen- en buitenland. Van strategie en conceptvorming tot aan de daadwerkelijke bouw en onderhoud van interactieve oplossingen.”

Luke Liplijn, CEO Matrixian Group, ziet met het aantrekken van deze inhouse kennis en techniek een kans om Matrixian Group’s datavisualisaties naar een volgend niveau te tillen en daarmee waarde toe te voegen aan de bedrijfsprocessen van klanten. “Extended Reality is geen nieuwe technologie, maar wel een technologie die nu rijp is voor de zakelijke markt”, aldus Liplijn.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

overname