Witold Kepinski - 22 juli 2021

Google Cloud tweakt security aanbod

Google Cloud tweakt security aanbod image

In lijn met de Google Cloud Security Summit kondigt Google Cloud een aantal nieuwe mogelijkheden aan die de betrouwbare cloud verder bevorderen en de beveiligingsmaatregelen versterken.

De nieuwe beveiligingsproducten en -oplossingen brengen het beste van Google samen om organisaties te helpen bij het aanpakken van de meest dringende beveiligingsuitdagingen. Deze omvatten:

  • Cloud IDS, het cloud-native managed Intrusion Detection System (IDS) van Google dat helpt bij het detecteren van malware, spyware, command-and-control-aanvallen en andere netwerkbedreigingen;
  • Een belangrijke mijlpaal voor Chronicle, het cloud-native platform voor beveiligingsanalyse van Google, met de integratie van Looker en BigQuery;
  • Autonomic Security Operations, dit zijn producten, integraties en tools die de verdediging tegen cyberaanvallen verbeteren door middel van een adaptieve, flexibele en sterk geautomatiseerde benadering van dreigingsbeheer.

Lees hier de originele blogpost met het nieuws. De deep-diveblog over Cloud IDS kun je lezen door op de bijbehorende hyperlink te klikken. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024