Accenture koopt Google Cloud specialist Wabion

20-07-2021 | door: Witold Kepinski

Accenture koopt Google Cloud specialist Wabion

Accenture koopt Wabion, een Google Cloud- serviceboetiek met hoofdkantoor in Esslingen, Duitsland en Olten, Zwitserland, evenals extra kantoren in München, Keulen en Lausanne. Het team van meer dan 60 professionals zal toetreden tot Accenture's Google Cloud Business Group , onderdeel van Accenture Cloud First. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Als Google Cloud-serviceprovider biedt Wabion een volledig spectrum aan advies- en implementatieservices voor Google Cloud Platform en Google Workspace-oplossing, inclusief integratie, ontwikkeling, licenties en training.

Wabion, opgericht in 2004, heeft met gevestigde bedrijven en digital natives gewerkt aan hun cloudmigraties, aan de ontwikkeling van cloudeigen apps om nieuwe cloudgebaseerde oplossingen te bouwen en aan Google Workspace-implementaties voor online samenwerking en productiviteit van het personeel.

Wabion is een Google Cloud Premier-partner en staat bekend om zijn diepgaande expertise op het gebied van Google Cloud-innovaties en technologische ontwikkelingen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud