Deep Instinct en Nuvias tekenen distributieovereenkomst voor de Benelux

13-07-2021 | door: Redactie

Deep Instinct en Nuvias tekenen distributieovereenkomst voor de Benelux

Deep Instinct, een cybersecurity-leverancier die integraal gebruikmaakt van deep learning-technologie, en de internationale value added distibuteur Nuvias hebben een samenwerkingsovereenkomst voor de Benelux getekend. De Nuvias Group specialiseert zich in de distributie van oplossingen voor cybersecurity en netwerkcomponenten, en het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide dienstenaanbod. Het omvangrijke netwerk van resellers van Nuvias zal bijdragen aan een grotere naamsbekendheid van Deep Instinct en een succesvolle vermarkting van zijn security-technologie. De samenwerking is per direct van kracht.

Deep learning-technologie draagt bij aan ongekende beveiligingsprestaties en vormt een probaat middel voor de preventie van malware. Forrester Research heeft de technologie van Deep Instinct aan een uitgebreid onderzoek* onderworpen. Hieruit bleek dat de software effectieve bescherming biedt tegen ruim 99% van alle onbekende cyberbedreigingen. Het lage percentage false positives is eveneens vermeldenswaardig: met minder dan 0,1% vertegenwoordigen deze onterechte meldingen een uiterst lage en daarmee prima beheersbare beheeroverhead. Volgens het onderzoek biedt Deep Instinct een return on investment van ruim 446% gerekend over een periode van drie jaar.

Nuvias was enorm onder de indruk van de technologie van Deep Instinct. Dergelijke innovatie op het gebied van security-producten kom je maar zelden tegen. De deep learning-aanpak van Deep Instinct biedt naar met afstand het laagste percentage false positives. Dat betekent dat de medewerkers van IT-afdelingen hun aandacht kunnen richten op taken met toegevoegde waarde terwijl de functionaliteit voor vroegtijdige herkenning van malware op de achtergrond zijn werk doet. Deze aanpak laat zich prima vermarkten. Nuvias is dan ook verheugd dat Deep Instinct al in deze vroege fase van zijn marktintrede heeft besloten om met hen in zee te gaan.

“Nuvias is een van de beste distributeurs in onze verkoopregio”, zegt Joost van der Spek, Regional Sales Manager Benelux bij Deep Instinct. “Nuvias staat bekend om zijn value-added aanpak. Het zal ons helpen met het bevorderen van onze naamsbekendheid, en we verwachten dat we daarmee goede zakelijke successen kunnen boeken. Het netwerk van security-partners van Nuvias voor het hogere middensegment is voor ons met name van belang. Middelgrote organisaties hebben veel baat bij het niveau van automatisering dat wij hen kunnen bieden. We kijken uit naar een intensieve, langdurige samenwerking.”

* Forrester Research, “The Total Economic Impact Of Deep Instinct Advanced Endpoint Security Solution: The Cost Savings And Business Benefits Enabled By Deep Instinct Advanced Endpoint Security Solution”, november 2020

Terug naar nieuws overzicht
Security