Login Consultants krijgt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

13-07-2021 | door: Redactie

Login Consultants krijgt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

Login Consultants, specialist op het gebied van de digital workplace, is deze week door Microsoft bekroond met de Advanced Specialization Windows Virtual Desktop. Een prestigieuze onderscheiding die wereldwijd slechts aan een handvol IT-dienstverleners is toegekend.

Microsoft reikt de Advanced Specialization status alleen uit aan partners die naast hun gold competentie voldoen aan strenge criteria op het gebied van kennis, expertise en ervaring rondom het implementeren en optimaliseren van Windows Virtual Desktop (binnenkort Azure Virtual Desktop). Toetsing hiervan vindt plaats door middel van een onafhankelijke audit.

Christiaan de Vin, Sales Manager, bij Login Consultants: “Wij zijn ontzettend trots op deze onderscheiding door Microsoft. De Advanced Specialization is een blijk van erkenning voor onze diepgaande kennis en succesvolle track record op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van Windows Virtual Desktop”.

“Met de onderscheiding behoren we tot een select gezelschap van de beste WVD-specialisten ter wereld. Dat geeft klanten een extra zekerheid dat ze bij ons in goede handen zijn.”

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft: “De Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop onderstreept de meest vakkundige partners als het gaat om het ontwerpen en bouwen van Windows Virtual Desktop in Azure. Login Consultants heeft duidelijk laten zien dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring heeft om organisaties op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve wijze te ondersteunen bij hun transitie naar Desktop-as-a-Service.”

Terug naar nieuws overzicht