Redactie - 13 juli 2021

Daniël E. Brouwer schrijft procesboek voor de functioneel beheerder

Daniël E. Brouwer schrijft procesboek voor de functioneel beheerder image

Op 20 juli verschijnt alweer het tweede boek van Daniël E. Brouwer. Dit procesboek is wederom een heldere en praktische handleiding, ditmaal gebaseerd op de kracht van procesmatig werken, inclusief de gereedschappen die je daarbij nodig hebt om direct meerwaarde te creëren voor je organisatie.

“Het boek is niet alleen geschikt voor functioneel beheerders, maar ook een aanrader voor proces- en projectmanagers, systeemeigenaren, CIO’s en andere beslissers” zegt drs. Ing. Bob van Graft, Chief Information Officer, CBR

Dit boek legt uit wat processen precies zijn, hoe je ze toepast en verbetert. De taken die elke functioneel beheerder vrijwel dagelijks uitvoert zijn teruggebracht tot 9 herkenbare processen. Het boek bevat bovendien talloze direct toepasbare gereedschappen. Een functioneel beheerder die in staat is processen te doorgronden, kan gebruikers beter ondersteunen en creëert meerwaarde voor de organisatie.

Daniël E. Brouwer
Daniël E. Brouwer is expert op het gebied van functioneel beheer en Lean Six Sigma Master Black Belt. Er is hem alles aan gelegen om het vakgebied verder te ontwikkelen en zijn kennis te delen. Hij is oprichter van dé Vakopleiding Functioneel Beheer, auteur van hét handboek voor de functioneel beheerder en stond hij aan de wieg van het EXIN-examen Functioneel Beheer Specialist (FBS). Daarnaast is hij eigenaar van IMNEO – het informatiemanagement adviesbureau.

Softcover | ISBN 9789492790347 | 168 pagina’s | € 29,99 | NUBIZ

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024