Jeroen Gielens versterkt TMC Eindhoven als Managing Director

Jeroen Gielens, Managing Director TMC

12-07-2021 | door: Witold Kepinski

Jeroen Gielens versterkt TMC Eindhoven als Managing Director

Jeroen Gielens is aangesteld als Managing Director bij hightech consultancybedrijf TMC in Eindhoven. In zijn rol zal hij zich focussen op het uitbouwen van het klantenbestand en het verkennen van nieuwe markten om de groeiambitie van TMC kracht bij te zetten.

Gielens heeft ruim 14 jaar ervaring in de technische detachering en consultancy bij YER en ENTER. In eerdere rollen als commercieel directeur heeft hij zich onder andere gericht op het opzetten van een nieuwe business entiteit. Met deze kennis wil hij het team in Eindhoven naar een hoger plan tillen.

“Bij TMC staan duurzame relaties en transparantie centraal. We merken dat klanten ook steeds meer behoefte hebben aan een businesspartner, geen leverancier. Ik zie ernaar uit om deze rol verder vorm te geven en echt de schakel te worden tussen mens en techniek”, aldus Jeroen Gielens.

Emmanuel Mottrie, CEO van TMC: “We groeien hard in al onze vestigingen in binnen- en buitenland. Met de komst van Jeroen kunnen we extra focus leggen op Eindhoven om ook daar de groei door te zetten en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.”

De ingenieurs van TMC opereren aan het front van de nieuwste technologieën. Het werkondernemerschapsmodel van TMC (het bedrijf noemt het zelf ‘employeneurship’) biedt hun de mogelijkheid om de veiligheid van een vast contract te combineren met de passie en flexibiliteit van ondernemerschap. Het kent vijf basisprincipes: een duurzame werkrelatie, individuele winstdeling, persoonlijke coaching en trainingen, een celstructuur van technische specialisaties en het Entrepreneurial Lab waar de ‘employeneurs’ eigen ideeën en producten kunnen uitwerken.

Terug naar nieuws overzicht