Hans Koelstra versterkt Sourceful ICT

Hans Koelstra

12-07-2021 | door: Witold Kepinski

Hans Koelstra versterkt Sourceful ICT

Met ingang van 1 juli 2021 is Hans Koelstra aangetrokken om de go-to-market verder te vorm te geven en de internationale groei aan te jagen. Daarmee levert hij een belangrijke bijdrage aan de groeiambities van deze scale-up, die vernieuwende digitale oplossingen realiseert. Ook zal Hans zich bezighouden met de doorontwikkeling van de platform-proposities van Sourceful.

Hans is afkomstig van Trigion Security waar hij verantwoordelijk was voor de commercie en waar hij de digitale transformatie heeft geleid. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties in sales en business development bij BT Global, waar hij de strategische sales in Europa leidde.

Over zijn nieuwe betrekking zegt hij: "Ik heb genoten van een heerlijke sabbatical en verheug mij nu enorm op mijn tijd bij Sourceful. Het is een dynamische scale-up met een hele sterke klantfocus. Sourceful heeft al een flink aantal indrukwekkende projecten op haar naam en de ambities reiken nog veel verder. Ik houd er van om te bouwen, met een gedreven team iets bijzonders neer te zetten, en dit is een geweldige kans om dat te doen…”

“We zijn erg blij met de onboarding van Hans.” zegt Managing Director Joanna Zielonka, “Hij is erg gedreven en brengt een schat aan kennis en ervaring mee als het gaat om het realiseren van groei. Met de inzet nieuwe technologieën en oplossingen willen wij de impact vergroten voor onze klanten bij het digitaliseren van hun bedrijfsvoering. Hans zijn manier van werken sluit naadloos aan op onze cultuur van leren en innoveren met een sterke focus op delivery.”

Terug naar nieuws overzicht