Thinkwise en TAKT Systems Japan gaan distributiepartnership aan

11-07-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Thinkwise en TAKT Systems Japan gaan distributiepartnership aan

Speler in de enterprise low-code markt Thinkwise gaat een samenwerking aan met TAKT Systems, een leverancier enterprise low-code/no-code applicatieontwikkeling in Japan. Samen willen de partijen geavanceerde low-code platformoplossingen bieden aan de klanten van TAKT Systems. TAKT Systems treedt hierbij op als geautoriseerd distributeur en reseller van Thinkwise in Japan.

“Wij zijn heel enthousiast om te gaan samenwerken met TAKT Systems. Zij zijn in Japan al lang leider binnen de enterprise low-code softwareontwikkeling," aldus Aad van Schetsen, VP Sales bij Thinkwise. “Steeds meer organisaties maken gebruik van low-code platformen om hun time-to-market te verkorten, processen te verbeteren, te innoveren en de kosten en risico's van enterprise core applicatieprojecten te verlagen.”

TAKT Systems levert diensten op het gebied van applicatieontwikkeling, beheer en onderhoud voor diverse bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals productie, distributie, financiële- en zakelijke dienstverlening. TAKT zet in op nieuwe technologieën om aan de behoeften van kanten te kunnen blijven voldoen. Masakazu Ohtsubo, CTO bij TAKT Systems: “Wij zijn actief in de gehele Asia Pacific regio, die bestaat uit grote economieën, zoals China, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. In deze regio is de adoptie van nieuwe technologieën vergevorderd en verwacht men het hoogste groeipercentage in de wereldwijde low-code ontwikkelplatformmarkt. Daarom is het Thinkwise Platform een uitstekende aanvulling op ons portfolio.”

Terug naar nieuws overzicht