Gartner IT Symposium/Xpo gaat verder in Barcelona van 8 t/m 11 november

Gartner IT Symposium/Xpo gaat verder in Barcelona van 8 t/m 11 november

Gartner IT Symposium/Xpo gaat verder in Barcelona van 8 t/m 11 november

Gartner IT Symposium/Xpo gaat verder in Barcelona van 8 t/m 11 november

07-07-2021

Gartner IT Symposium/Xpo gaat verder in Barcelona van 8 t/m 11 november

Dit najaar vindt, van 8 tot 11 november, weer een nieuwe editie plaats van het Gartner IT Symposium/Xpo. Het thema is dit jaar: Reach Beyond, in de hoop dat we de gevolgen van de pandemie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Executive-People en Dutch IT-channel zijn ook dit jaar weer de mediapartner met de traditionele onderdelen als de Nederlandse CIO & Analistensessie, Holland House, BeLux Country Reception en de Benelux Government Lunch.

CIO's en hun organisatie zijn van oudsher gewend om met disruptie om te gaan. Maar de pandemie die vorig jaar uitbrak vergde het uiterste van hun vindingrijkheid. Nu is het volgens Gartner tijd om daarop voort te bouwen, en de volgende stap te zetten, om verder te gaan.

Hiermee vergroten CIO’s hun invloedsfeer in de organisatie, en verleggen ze de grenzen van creativiteit met visionaire technologieën en digitale innovaties. Nu IT volop in de schijnwerpers staat is dit een unieke kans voor CIO's en senior technologiemanagers om de gedurfde stappen te zetten die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden. Tijdens Gartner IT Symposium/Xpo 2021 kunnen zij die oplossingen ontdekken.

Kijk hier voor alle informatie over het symposium en de mogelijkheid tot inschrijven

Dutch IT Channel is mediapartner van het event

Voor deelnemers uit de Benelux zijn Executive-People en Dutch IT-channel wederom media partner van dit evenement. Daarvoor zullen we in de aanloop naar het event regelmatig verslag doen op onze platformen, en op 30 september een special uitbrengen vol interviews met Gartner-analisten en thought leaders uit de IT. Daarnaast organiseren we de country receptions voor Nederland, en België en Luxemburg, de government lunch en diverse studio talkshows, die we ook na het evenement nog zullen voortzetten.

Ook vindt dit jaar weer de Nederlandse CIO- en analistensessie plaats, met moderator Danny Frietman. Tijdens de pandemie is voor de business meer dan ooit de waarde van een goede, flexibele en innovatieve IT-infrastructuur gebleken. Daarmee is ook de waardering gestegen voor de cruciale rol die de CIO speelt in het voorbereiden van de IT én de business op disruptie. Wat zijn de lessen die we hebben geleerd in deze tijd, en hoe kunnen we die lessen gebruiken voor verbetering in de toekomst, om te zorgen dat er ondanks de disruptie continuïteit blijft in de business.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden voor partners neem contact op met Yvonne Bansagi [email protected] of mobiel 06-23530399.

Terug naar nieuws overzicht