Accenture neemt IT-serviceprovider Trivadis AG over

02-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Accenture neemt IT-serviceprovider Trivadis AG over

Accenture is een overeenkomst aangegaan voor de overname van Trivadis AG, een IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in platforms en oplossingen die sterk geautomatiseerde levering en innovatief gebruik van gegevens mogelijk maken. Het team van Trivadis, bestaande uit meer dan 710 professionals verspreid over Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Roemenië, zal toetreden tot Accenture's Data & AI-team binnen de Accenture Cloud First- groep. De financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Met het hoofdkantoor in Glattbrugg, Zwitserland, gebruikt Trivadis een reeks eigen accelerators en activa om bedrijven te helpen hun dataplatformlevenscyclus te verbeteren, operationele taken in databases te automatiseren, datawarehouse-oplossingen te ontwikkelen en cloudmigraties te versnellen. Trivadis werkt samen met klanten om hun datageletterdheid te verbeteren, cloudgebaseerde datamoderniseringstrajecten te stimuleren en bruikbare inzichten te leveren.

Trivadis helpt bedrijven ook om bedrijfsmodellen te verfijnen en nieuwe mogelijkheden zoals automatisering, AI en cloudservices te gebruiken om een strategische basis te leggen die de grootst mogelijke waarde uit data haalt, aldus Accenture.

Terug naar nieuws overzicht