Medallia kiest voor Oracle Cloud Infrastructure

04-07-2021 | door: Witold Kepinski

Medallia kiest voor Oracle Cloud Infrastructure

Oracle heeft aangekondigd dat Medallia, speler op het gebied van klant- en werknemerservaring, Oracle heeft gekozen als voorkeursaanbieder van cloudinfrastructuur om zijn Medallia Experience Cloud SaaS-platform aan te drijven, als onderdeel van zijn multi-cloudstrategie.

Medallia is speler op het gebied van klant-, werknemer-, burger- en patiëntervaring. Het SaaS-platform van het bedrijf, Medallia Experience Cloud, wordt een belevingssysteem dat alle andere applicaties klant en medewerker bewust maakt.

Door de Medallia Experience Cloud te verplaatsen naar Oracle Cloud Infrastructure(OCI), zal Medallia in staat zijn om prestatieverbeteringen te realiseren, de kosten te verlagen in vergelijking met andere cloudproviders en wereldwijd uit te breiden zo stellen de twee partijen.

Medallia werkt met meer dan duizend organisaties en verwerkt meer dan een miljard reacties van medewerkers van klanten. Het platform legt miljarden ervaringssignalen vast tijdens interacties, waaronder alle spraak-, video-, digitale, IoT-, sociale media- en zakelijke messaging-tools. Medallia gebruikt gepatenteerde kunstmatige intelligentie en machine learning-technologie om automatisch voorspellende inzichten te onthullen die krachtige zakelijke acties en resultaten stimuleren. Klanten van Medallia verminderen het klantverloop, veranderen tegenstanders in promotors en kopers, en benutten inzichten om inkomsten te genereren die van invloed zijn op zakelijke beslissingen, met een duidelijk en krachtig investeringsrendement, aldus Oracle.

“We zijn erg verheugd om Oracle te selecteren als voorkeurspartner voor cloudinfrastructuur. Zowel vanuit zakelijk als technologisch oogpunt is onze nieuwste samenwerking met Oracle belangrijk voor ons. Met deze overgang verwachten we betere prestaties tegen een lagere prijs en ons klantenbestand uitbreiden via Oracle's wereldwijde datacentervoetafdruk”, zegt Steve Vierra, senior vice president, Channels, Alliances, and Global Partnerships, Medallia.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud