Apple lanceert de Apple Watch International Collection

30-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Apple lanceert de Apple Watch International Collection

Apple heeft de Apple Watch International Collection gelanceerd. Deze collectie bevat 22 limited-edition Sport Loop-bandjes met kleurrijke ontwerpen die landen over de hele wereld vertegenwoordigen en Apple Watch-dragers helpen om hun liefde voor het land te tonen. Elk bandje heeft ook een bijpassende downloadbare Stripes-wijzerplaat met kleurencombinaties die klanten over de hele wereld kunnen gebruiken om hun Apple Watch te personaliseren en zo hun steun voor hun land kunnen laten zien.

De zachte, ademende en lichtgewicht International Collection Sport Loop-bandjes zijn verkrijgbaar in de volgende landen: Australië, België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland, Italië, Jamaica, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden en de VS.

De International Collection Apple Watch Sport Loop-bandjes zijn vanaf uitsluitend verkrijgbaar bij Apple in de maten 40 mm en 44 mm voor €49. De verpakking bevat App Clip-functionaliteit om eenvoudig de Stripes Apple Watch-wijzerplaat van het bijpassende land te downloaden. Bovendien kunnen klanten elk van de 22 wijzerplaten downloaden van apple.com en Face Sharing gebruiken om te delen met andere Apple Watch-gebruikers.

 

Terug naar nieuws overzicht