HPE Discover - De Talkshow: Schrijf u gratis in!

30-06-2021 | door: Redactie

HPE Discover - De Talkshow: Schrijf u gratis in!
(08-07-2021)

Van 23-25 juni vond HPE Discover plaats - het wereldwijde evenement van HPE. Of u nu deelgenomen heeft of niet, in beide gevallen is HPE Discover - De Talkshow op 8 juli a.s. iets voor u!

Op 8 juli uur kunt u namelijk een live, online talkshow bijwonen, rechtstreeks vanaf het circuit van Zandvoort, o.l.v. voormalig F1-coureur Robert Doornbos. We bespreken de belangrijkste trends en de nieuwste inzichten en aankondigingen die tijdens HPE Discover aan de orde zijn gekomen. En dan vooral vanuit het perspectief: wat heeft u daaraan? Uiteraard lardeert Robert de talkshow met anekdotes én u heeft aan het einde van het evenement de gelegenheid om live vragen aan hem te stellen. In één uur bent u weer volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Hewlett Packard Enterprise. HPE en Intel nodigen u graag uit! En... daarna... deze verrassing!

Altijd al eens in de fabriek van Red Bull Racing Honda willen kijken? Dat kan! Direct na de Talkshow, in het tweede deel van het evenement, verzorgt Red Bull Racing Honda namelijk een virtuele tour door haar fabriek. U krijgt zo een leuk kijkje achter de schermen van dit succesvolle F1 Racing Team. Deze tour wordt u aangeboden door HPE en Red Bull Racing Honda.

Programma

15.00 uur: De Talkshow o.l.v. (en met anekdotes door) Robert Doornbos

16.00 uur: Live Virtual Tour door de fabriek van Red Bull Racing Honda, verzorgd door Christina Blunt van Red Bull Racing Honda

Aansluitend: live Q&A met Robert Doornbos

U bent van harte welkom!
Kortom, schrijf nu (gratis) in en zet donderdag 8 juli, 15:00 uur in uw agenda!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud