Deense Herobase verandert naam in Enreach

29-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Deense Herobase verandert naam in Enreach

De Deense leverancier van verkoop-, service- en marketingoplossingen HeroBase A/S zet zijn activiteiten voort onder de merknaam Enreach. HeroBase is sinds september 2020 onderdeel van Enrearch.

Onder de nieuwe naam Enreach blijft de organisatie multichannel verkoopoplossingen aanbieden en haar klanten bedienen vanuit het kantoor in Kopenhagen. Producten Hero Outbound, Hero Flows en Hero Payments worden samengevoegd met andere contactcenter- en communicatieoplossingen van Enreach.

Stijn Nijhuis, CEO Enreach voegt toe: "Met de overname en het sinds vandaag ge-rebrande HeroBase- heeft Enreach haar unified communications en cloud-contactcenteraanbod in heel Europa verder versterkt. Het overnemen van bedrijven en deze snel integreren met het oog op synergie is een belangrijk speerpunt van Enreach en onze "buy-and-build" strategie. Door het combineren van de vaardigheden van onze bedrijven en ondernemerschap, sterke klantinzichten en de voortdurende ontwikkeling van unified-contacttechnologie, is Enreach vastbesloten om een nog sterkere marktpositie op te bouwen in Denemarken en Europa, wat onze thuisbasis is. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we vandaag de rebranding van HeroBase naar Enreach vieren."

Terug naar nieuws overzicht