Gratis webinar Ontdek nieuwe functies DQL Buddy

26-06-2021
Deel dit artikel:

Gratis webinar Ontdek nieuwe functies DQL Buddy
(01-07-2021)

Op 1 juli tussen 16.00 en 17.00 uur organiseert Informed Group, de dienstverlener op het gebied van low-code informatiemanagement en high end consultancy een gratis webinar over de nieuwe functies binnen DQL Buddy. DQL Buddy is de uitgebreide toolkit voor iedere ontwikkelaar, beheerder en consultant die met Documentum werkt. Meer weten over de werking en het gebruik van DQL Buddy? Of wat de grote voordelen zijn van alle functies? Neem dan deel aan dit gratis webinar. Klik hier voor aanmelden en uitgebreide informatie.

Waar gaat het webinar over?

We bespreken alle interessante veranderingen én demonstreren de nieuwe functionaliteiten die in de nieuwe release DQL Buddy 1.2 beschikbaar zijn. DQL Buddy wordt vergeleken met hét enige echte Zwitserse zakmes: eenvoudig in gebruik, handzaam én voor meerdere functies inzetbaar. Kortom essentieel om te hebben. En wat maakt het helemaal uniek? We verstrekken DQL Buddy gratis aan nieuwe en huidige gebruikers van Documentum.

Waarom deelnemen aan dit webinar?
Na afloop webinar krijg je de link naar de gratis download DQL Buddy
Zo weet je precies wat nieuw is in DQL 1.2, de Documentum toolkit
Gratis inkijkje in de werking van de nieuwe functionaliteiten
Weet hoe jij al dat ‘nieuws’ toepast in de praktijk
Voorkom vragen en onduidelijkheden in een later stadium
Je kan met alle wijzigingen direct zelf aan de slag

Meet the developers

Het webinar is in het Engels. De presentatie is in handen van de ontwikkelaars van DQL Buddy. Te weten Jeroen Teeling en Ernst Dijkstra, senior consultants EIM van Informed Group. Dit event zal worden gehost door Serge Leclercq. Laat je informeren tijdens het webinar ‘Nieuwe functies DQL Buddy‘ over de interessante veranderingen en nieuwe functionaliteiten. En stel direct LIVE je vragen aan de ontwikkelaars van DQL Buddy.

Terug naar nieuws overzicht