ON2IT biedt Zero Trust as a Service

John Kindervag, grondlegger van Zero Trust en Senior Vice President bij ON2IT

28-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ON2IT biedt Zero Trust as a Service

ON2IT, speler op het gebied van Zero Trust, introduceert de volgende innovatie in Cybersecurity Services, Zero Trust as a Service (ZTaaS). Met de introductie van Auxo, het opnieuw ontworpen cybersecurity platform van ON2IT, levert het bedrijf nu Zero Trust via een strak geïntegreerd en geautomatiseerd beheerd cybersecurity platform dat is ontworpen om de bescherming van gevoelige gegevens en kritieke bedrijfsmiddelen zowel te versterken als te vereenvoudigen.

Auxo is gebouwd op de Zero Trust-principes: ontwerp van binnen naar buiten, bepaal wie toegang moet hebben tot wat/wanneer, inspecteer en log al het verkeer. Auxo integreert Zero Trust-expertise, -technologieën, -ontwerp- en -implementatieservices van wereldklasse met de security operations centers van ON2IT. Nu kunnen organisaties voor het eerst hun Zero Trust strategie documenteren en operationaliseren binnen één enkel platform.

Naarmate organisaties zich meer verbinden met Zero Trust om risico's te verminderen, operationele aspecten te vereenvoudigen en uitvoering te versterken, lopen ze aan tegen het operationaliseren van hun Zero Trust strategie en het verkrijgen van toegang tot zowel beproefde Zero Trust middelen als bekwaam cybertalent.

Het aanpakken van deze uitdagingen vereist een fundamentele verschuiving in de managed securityservices. Het is tijd voor een nieuwe categorie cyberdefensie, gericht op preventie, gebaseerd op Zero Trust. Volgens John Kindervag (foto), de grondlegger van Zero Trust en Senior Vice President bij ON2IT, zijn de bouwstenen van authentieke Zero Trust volwassen geworden en kunnen ze nu als dienst worden afgenomen.

Terug naar nieuws overzicht
Security