Dutch IT-channel Awards

25-06-2021

Dutch IT-channel Awards
(17-03-2022)

Tech Business platform Dutch IT-channel organiseert ieder jaar de Dutch IT-channel Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Iedereen kan nomineren. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het prestigieuze Dutch IT-channel Awards gala plaats op 17 maart 2022 in Studio21 in Hilversum.

De categorieën voor de Dutch IT-channel Awards zijn bekend! Vanaf 17 juni 2021 is het weer mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor alweer de zevende editie van de Dutch IT-channel Awards, het grootste IT business gala van Nederland. Er zijn 24 Dutch IT-channel Awards categorieën waarop gestemd kan worden. De 25ste categorie is de Editor’s choice Award die de redactie uitreikt en waar niet op gestemd kan worden.

Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon volgens u, innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is. Ook kunt u een relevante case aanleveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie. Nomineren kan tot 22 oktober 2021 op www.dutchitawards.nl.

Gala en sponsors

De Dutch IT-channel Awards en het afsluitende gala zoals wij dat al jaren organiseren in Studio 21 is niet mogelijk zonder partners. Dutch IT Channel is dan ook ontzettend trots dat Protinus IT wederom de Main Event Partner van het Dutch IT-channel Awardsgala is geworden en dat ook alle andere partners van afgelopen editie zich wederom collectief hebben verbonden aan de komende editie.

Verzeker u nu al van de beste plekken

Het feestelijke Dutch IT-channel Awards gala zal in Studio21 plaatsvinden met entertainment een indrukwekkende show en een heerlijk galadiner. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Voor meer informatie over de Dutch IT-channel Awards en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Yvonne Bansagi [email protected]

06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards