Salesforce Dreamforce 2021

25-06-2021

Salesforce Dreamforce 2021
(21-09-2021)

Salesforce heeft de allereerste hybride Dreamforce aangekondigd. In zowel fysieke als digitale vorm gaat het evenement plaatsvinden in San Francisco, New York, Londen en Parijs op 21, 22 en 23 september 2021.

Het afgelopen jaar kreeg Dreamforce een volledig digitale vorm - de ‘Dreamforce to You' editie bracht Dreamforce naar klanten over de hele wereld. Het evenement omvatte meer dan 140 miljoen views, een live gestreamde keynote, gepersonaliseerde inhoud en een vierdaagse digitale leeromgeving en ervaring. Dreamforce 2021 bouwt voort op dit succes en brengt innovatieve, inspirerende en meeslepende persoonlijke en digitale ervaringen samen in de VS en Europa.

Gezondheid en veiligheid krijgen tijdens Dreamforce 2021 de hoogste prioriteit. Salesforce volgt alle lokale COVID-19-richtlijnen voor de volksgezondheid en in de VS moet iedereen die persoonlijk aanwezig is, zijn gevaccineerd. Medisch leiderschap, waaronder de wereldberoemde epidemioloog Dr. Larry Brilliant, werken samen met Salesforce om de veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen. Salesforce werkt ook samen met partner Marriott om best practices toe te passen en veilige ervaringen te creëren.

Dreamforce 2021 is de 19e jaarlijkse editie van Salesforce; een reünie die is ontworpen om de hele Salesforce-gemeenschap - klanten, partners, werknemers, studenten en meer - samen te brengen om te leren, contact te maken, plezier te hebben en iets terug te doen, aldus Salesforce.

https://www.salesforce.com/dreamforce/

Terug naar nieuws overzicht