Incentro gaat een partnership aan met Temporall

28-06-2021 | door: Redactie

Incentro gaat een partnership aan met Temporall

Digitale dienstverlener Incentro gaat een partnership aan met Temporall. Met Workbench, het Organisational Intelligence-platform van Temporall, kan Incentro haar klanten inzichten geven die kunnen helpen bij het verbeteren van de hybride werkplek op gebied van samenwerking, communicatie en creatie.

Incentro gelooft dat technologie, verandering en cultuur fundamentele pijlers zijn bij het uitvoeren van een digitale transformatiestrategie. Veel organisatie passen nieuwe manieren van werken toe. De digitale mogelijkheden om vanaf meerdere locaties samen te werken groeit. De werkplek van morgen is een hybride werkplek, die het fysieke en virtuele combineert. Deze mening is zowel Incentro als Temporall toegedaan en daar is de gemeenschappelijke deler gevonden.

Sebastiaan Janssen, Workspace Lead bij Incentro: “Door gebruik te maken van Workbench, het organisatorische inzichtenplatform van Temporall, helpen we onze klanten toegang te krijgen tot en het gebruik maken van realtime analyses van de communicatieplatformen binnen hun onderneming. Om te ondersteunen bij het maken van strategische beslissingen, en om hun digitale en innovatiecapaciteiten beter te begrijpen, wat zal helpen bij het bouwen van de hybride werkplek.”

Thomas Davies, Oprichter & CEO bij Temporall: “We zijn enorm verheugd om Incentro te verwelkomen in het wereldwijde Temporall-partnerecosysteem. Als organisatie sluiten ze uitstekend aan waar we bij Temporall voor staan: zowel het bevorderen van digital excellence als het waarborgen van de beleving van mensen. Ze zijn een geweldige aanvulling op ons programma en ik kan niet wachten om te zien hoe ze de kracht van Organisational Intelligence gebruiken in het volgende decennium van verandering.”

Terug naar nieuws overzicht