Witold Kepinski - 25 juni 2021

DCspine en MatrixMind bieden Hybrid Cloud platform en Datacenter Connectiviteit

Eurofiber heeft eind 2020 het MatrixMind platform gekocht. Dit biedt Eurofiber de mogelijkheid om zijn bestaande IaaS, co-locatie- en connectiviteitsdiensten eenvoudig met elkaar te verbinden en als basis te laten dienen voor zijn hybride cloud aanbod voor IT-beslissers. MatrixMind wordt ook gecombineerd met DCspine, een connectiviteitsplatform dat diverse datacenters verbindt. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Cloud’ verder met Lucas den Os van MatrixMind en Jan Michiel Berkel van DCspine.

Door een belang in het hybride multi-cloudplatform MatrixMind heeft datacenter- en connectiviteitsspecialist Eurofiber een platform op de markt met álle mogelijke IaaS-, co-locatie- en connectiviteitsdiensten, onderling verbonden met uitsluitend privéverbindingen. DCspine biedt datacenter en cloud connectiviteit dat ook een interessante propositie biedt aan partners zoals service providers.

Lees ook het interview met Lucas den Os en Jan Michiel Berkel: Eurofiber DCspine en MatrixMind bieden schaalbaar hybride multi-cloudplatform.