Linda Theon versterkt NCD als bestuurslid

25-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Linda Theon versterkt NCD als bestuurslid

De Ledenraad van NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, benoemt Linda Thoen per 1 juli 2021 tot nieuw bestuurslid. Thoen krijgt de verantwoordelijkheid over de portefeuille Academy & Services.

Peter Duiven, voorzitter van de Benoemingscommissie en de Ledenraad, is verheugd met de benoeming: "Linda heeft veel kennis en ervaring op het gebied van opleiden. Door haar stijl en aanpak is ze in staat om zaken in beweging te brengen. Ze verleidt graag mensen om los te komen van traditionele inzichten en open te staan voor inhoudelijke discussies en innovatie."

Thoen start per 1 juli 2021 als nieuw bestuurslid van NCD en krijgt de verantwoordelijkheid over de nieuwe portefeuille Academy & Services. Ze is benoemd voor een termijn van vier jaar.

Modern leiderschap

Thoen over haar benoeming: "Mijn kennis, expertise en drive liggen bij het realiseren van blijvende verandering en ontwikkeling in organisaties. Vanuit mijn rol als bestuurslid wil ik graag bijdragen om vanuit NCD en NCD Academy modern leiderschap en bestuur door te ontwikkelen."

Linda Thoen heeft een bestuurskundige achtergrond en is eigenaar en algemeen directeur van ContinuLeren, een innovatief leer- en kennisplatform. Daarnaast is Thoen partner bij coöperatie HRD Professionals.

Bestuur NCD

Het bestuur van NCD bestaat per 1 juli 2021 uit Paul Geraeds (voorzitter), Mirko Creyghton, Juanita van Blokland-Paschold, Jan Wesseldijk, Paul Cornelisse en Linda Thoen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People