SentinelOne kondigt beursgang aan

23-06-2021 | door: Witold Kepinski

SentinelOne kondigt beursgang aan

SentinelOne, een autonoom cyberbeveiligingsplatformbedrijf, heeft aangekondigd dat het van plan is de roadshow te starten voor zijn voorgestelde beursgang van zijn gewone aandelen van klasse A. Het bedrijf wil zo ongeveer zeven miljard dollar ophalen.

SentinelOne heeft een registratieverklaring op formulier S-1 ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) om 32.000.000 aandelen van zijn gewone aandelen van klasse A aan het publiek aan te bieden.

Daarnaast is SentinelOne van plan om de verzekeraars een optie van 30 dagen te verlenen om tot 4.800.000 extra aandelen van zijn gewone aandelen A te kopen. De prijs voor de eerste openbare aanbieding zal naar verwachting tussen $ 26,00 en $ 29,00 per aandeel liggen. SentinelOne heeft een aanvraag ingediend om zijn gewone aandelen van klasse A op de New York Stock Exchange te noteren onder het tickersymbool "S".

Morgan Stanley en Goldman Sachs & Co. LLC zullen optreden als lead book-running managers en vertegenwoordigers van de underwriters voor het voorgestelde aanbod. BofA Securities, Barclays Capital Inc. en Wells Fargo Securities zullen optreden als actieve book-running managers voor het voorgestelde aanbod.

UBS Investment Bank, Jefferies LLC en Deutsche Bank Securities Inc. zullen optreden als extra book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Piper Sandler, BTIG, Cowen, Needham & Company, LLC, Loop Capital Markets LLC, Drexel Hamilton en R. Seelaus & Co., LLC zullen optreden als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Naast de aandelen die in de openbare aanbieding zijn verkocht, kondigde SentinelOne aan dat bepaalde van zijn bestaande aandeelhouders ermee hebben ingestemd, onder bepaalde wettelijke voorwaarden, om een aantal gewone aandelen van klasse A van SentinelOne te kopen met een totale aankoopprijs van ongeveer $ 50,0 miljoen tegen een prijs die gelijk is aan de initiële openbare aanbiedingsprijs. 

Terug naar nieuws overzicht
Security