Raimond Van het Reve wordt Partner en Country Manager KPS Benelux

Raimond Van Het Reve, Partner and Country Manager KPS Benelux

23-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Raimond Van het Reve wordt Partner en Country Manager KPS Benelux

Raimond Van Het Reve is aangesteld als Partner en Country Manager van KPS BeNeLux, een specialist voor SAP toepassingen voor de retail. Van Het Reve: “Ik heb ervaring als innovatieve Sales Director, met een passie voor klanten en gevoel voor business, mensen, business development en oplossingen. Met 15 jaar management- en verkoopleiderschapservaring, met name SAP, Oracle, Fujitsu en IBM, zou ik de footprint van KPS in de BeNeLux willen vergroten met hoogwaardige contracten om nieuwe klanten voor KPS aan boord te krijgen.”

Hij vervolgt: “Mijn primaire rol is om ons bedrijf in de regio op te bouwen en uit te breiden. Uiteraard werken wij zeer nauw samen met onze vooraanstaande partner SAP. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en managen van ons team van lokale consultants, pre-sales en sales om de best mogelijke service te bieden aan zowel onze bestaande als potentiële klanten. Onze primaire industrieën zijn: retail, groothandel, consumentenproducten, productie en nutsbedrijven; meeste bedrijfstakken in de particuliere sector. Veel bedrijven kunnen baat hebben bij het werken met KPS!”

SAP Partner of the Year

KPS is volgens Van Het Reve een marktleider voor Retail onder SAP Partners in Europa, aldus Van Het Reve. “KPS is onlangs uitgeroepen tot SAP Partner of the Year voor Retail en CP. Gecombineerd met ons trackrecord in Digital Customer Interaction (ook uitgeroepen tot beste SAP CX Partner of the Year) – geloof ik dat er zeker een toegevoegde waarde is die we kunnen bieden aan onze klanten in de BeNeLux! Als verantwoordelijke KPS Country Manager wil ik graag bestaande en nieuwe klanten inspireren en succesvolle langetermijnrelaties opbouwen.”

Innovatie

Van Het Reve vervolgt: “Ik denk dat vertrouwen in medewerkers, verantwoordelijkheid stimuleren en de nodige ruimte geven de sleutel is tot succesvolle organisaties. KPS moedigt innovatie en creativiteit sterk aan, bevordert persoonlijke betrokkenheid en ondersteunt haar medewerkers bij het leveren van de best mogelijke resultaten voor haar klanten. KPS heeft als geen andere SAP-partner de meest unieke, innovatieve en gebruiksklare digitale platforms voor S/4HANA gebouwd met kennis van industrie, processen en technologie. Het is geweldig om deel uit te maken van een grensverleggend innovatief bedrijf dat straks overal in de BeNeLux te vinden is!”

KPS begeleidt bedrijven succesvol op hun digitaliseringsreis, van strategie tot klantinteractie tot core operations. Als toonaangevend transformatiepartner voor de retail is KPS ook een partij voor bedrijven die hun zinnen hebben gezet op een state-of-the-art platformarchitectuur voor klantervaringen. De branche-specifieke KPS Instant Platforms verenigen alle processen op één enkel bedrijfsplatform - end-to-end van klantinteractie tot operaties tot financiën, geïmplementeerd met moderne technologische componenten in een toekomstbestendig high-performance ontwerp en flexibele infrastructuur. "Ze zijn modulair, schaalbaar en verhogen de snelheid van proces-gestuurde transformatieprogramma's. Met gebruiksklare producten en innovatieve oplossingen, marktleidende technologieën en een sterk partnernetwerk creëren wij duurzame toegevoegde waarde voor onze klanten", aldus Van Het Reve.

Terug naar nieuws overzicht