Microsoft Teams krijgt nieuwe hybride toepassingen

18-06-2021 | door: Witold Kepinski

Microsoft Teams krijgt nieuwe hybride toepassingen

Microsoft Teams krijgt nieuwe hybride toepassingen. Het gaat om innovaties in Teams Rooms, Fluid en Microsoft Viva. Dit meldt Jared Spataro, Corporate Vice President voor Microsoft 365.

Spataro: "In de loop van dit jaar zullen we front row uitrollen in Teams Rooms, een meeslepende indeling van de ruimte die interacties natuurlijker laat aanvoelen en deelnemers in de ruimte een groter gevoel van verbondenheid geeft met deelnemers op afstand. We hebben de videogalerij naar de onderkant van het scherm verplaatst, zodat deelnemers op afstand oog in oog staan met degenen in de ruimte. En om iedereen te helpen betrokken te blijven, wordt de inhoud van de vergadering omringd door contextuele informatie over de vergadering, zoals de agenda, taken en notities. Vergaderingchat is ook duidelijk zichtbaar voor degenen in de ruimte, zodat ze opmerkingen kunnen zien en erop kunnen reageren die via de chat zijn gedeeld."

Het werken op afstand heeft volgens Spataro ons welzijn op de proef gesteld. "Om te helpen heeft Microsoft Viva, ons geïntegreerde platform voor werknemerservaringen, ingebouwd in Teams, zodat werknemers manieren kunnen vinden om tijd te besparen en hun welzijn te behouden terwijl ze bezig zijn met hun werk."

Lees alle details over de nieuwe Microsoft Team innovaties hier.

Terug naar nieuws overzicht