Industry security specialist Claroty krijgt flinke kapitaalinjectie

18-06-2021 | door: Witold Kepinski

Industry security specialist Claroty krijgt flinke kapitaalinjectie

Claroty, het industriële cyberbeveiligingsbedrijf, heeft aangekondigd dat het 140 miljoen dollar heeft binnengehaald in een Series D financiële ronde. De nieuwe financiering zal worden gebruikt om de uitbreiding van het bedrijf naar nieuwe verticale markten en regio's te versnellen, en om zijn best-in-class productportfolio verder te verbeteren.

De ronde wordt mede geleid door het Century II-fonds van Bessemer Venture Partners, dat specifiek is ontworpen voor toonaangevende bedrijven in de groeifase die de volgende eeuw zullen bepalen, en 40 North, de gerelateerde investeringstak van het particuliere wereldwijde industriële bedrijf Standard Industries . Andere strategische investeerders zijn LG, de wereldwijde innovator op het gebied van technologie en productie, en het ISQ Global InfraTech Fund van I Squared Capital. Alle eerdere investeerders, waaronder Team8 en vaste klanten en partners Rockwell Automation, Siemens en Schneider Electric, hebben ook deelgenomen. De ronde brengt de totale financiering van het bedrijf op 235 miljoen dollar.

“Onze missie is om zichtbaarheid, continuïteit en veerkracht in de industriële economie te stimuleren door de meest uitgebreide oplossingen te leveren die alle aangesloten apparaten binnen de vier muren van een industriële site beveiligen, inclusief alle operationele technologie (OT), Internet of Things (IoT) , en industriële IoT (IIoT) activa”, zegt Yaniv Vardi, CEO van Claroty. “Met deze nieuwe investering van de meest prestigieuze bedrijven ter wereld hebben we de financiële startbaan om onze bewezen productstrategie uit te voeren in een hypergroeimarkt, met een leiderschapsteam van wereldklasse en een sterk ecosysteem van partners om ons daar te brengen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security