Redactie - 18 juni 2021

Informed Group en ValidSign sluiten partnerschip

Informed Group en ValidSign sluiten partnerschip image

Informed Group, dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy, sluit partnership met ValidSign, speler in de Benelux op het gebied van digitaal ondertekenen. Beide organisaties bundelen hun kennis en expertise om hun oplossingen nóg krachtiger te maken. Op deze manier kunnen zij klanten beter van dienst zijn zo melden betrokken partijen.

Met het sluiten van dit partnerschip wordt de integratie tussen ValidSign en meerdere kernapplicaties van Informed Group gerealiseerd. Het is nu mogelijk om binnen het EIM platform Documentum plaats- tijd en device onafhankelijk digitaal te ondertekenen. In de nabije toekomst zal Informed Group digitaal ondertekenen van documenten vanuit bijna alle EIM platformen via het OutSystems Low-code platform mogelijk maken. Efficiency en gemak staan centraal in deze samenwerking.

Jeroen Jansen, founder/CEO bij Informed Group: “Voor veel van onze klanten is het ondertekenen van stukken net die ene kink in de digitale kabel. Documenten worden veelal geprint en verstuurd naar de ondertekenaar of op een andere manier buiten de beveiligde systemen ter ondertekening aangeboden. Met ValidSign besparen klanten met digitaal en online ondertekenen veel tijd en blijft gevoelige informatie binnen de beveiligde omgeving. Documenten kunnen digitaal worden bekeken en ondertekend, wanneer het de ondertekenaar uitkomt en op een apparaat naar keuze. “

John Lageman, directeur bij ValidSign: “Rechtsgeldig digitaal ondertekenen met ValidSign biedt enorme voordelen voor zowel de organisaties als hun eindklanten en leveranciers. Met ons ondertekenplatform in combinatie met de software die Informed Group levert zoals Documentum kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn.”

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024