Angelique de Vogel wordt Vice President Sales KPN Security

Angelique de Vogel, Vice President Sales KPN Security

16-06-2021 | door: Witold Kepinski

Angelique de Vogel wordt Vice President Sales KPN Security

Angelique de Vogel (47 jaar) versterkt sinds 1 juni 2021 KPN Security als Vice President Sales. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het professionaliseren van de commerciële organisatie van KPN Security met een sterke focus op omzetgroei.

Angelique is bekend binnen KPN. Ze is eerder 18 jaar in dienst geweest bij KPN in diverse commerciële - en operationele managementposities, waaronder de laatste jaren als Director voor Sales Support Zakelijke Markt. De afgelopen jaren is Angelique verantwoordelijk geweest als directeur van SalesValue, onderdeel van The IT Channel Company.

Angelique over haar nieuwe rol: “Ik ben in een zeer passievol en dynamisch bedrijf beland waar een diversiteit aan culturen bij elkaar komen om klanten te helpen hun digitale weerbaarheid te verhogen. De handen ineen slaan, de basis verder op orde krijgen en een heldere dienstverlening neerzetten is waar we naartoe werken. Ik zet graag mijn schouders eronder om gezamenlijk de volgende fase van KPN Security te leiden voor onze bijdrage aan een veiligere digitale samenleving’’.

Marcel van Oirschot, Executive Vice President van KPN Security over de benoeming van Angelique: ’’Ik ben ervan overtuigd dat Angelique een waardevolle aanvulling is in de directie van KPN Security. Mede dankzij haar brede achtergrond binnen KPN, ervaring als directeur van een MKB bedrijf en haar ambitieuze persoonlijkheid is zij de geschikte persoon om de groei van KPN Security mede vorm te geven’’.

Terug naar nieuws overzicht
Security