zelospark wordt eerste Belgische partner van eMagiz

Frederik Baert (zelospark) en Bart Buschmann (eMagiz)

14-06-2021 | door: Witold Kepinski

zelospark wordt eerste Belgische partner van eMagiz

Tijdens een informele tekensessie waarbij de temperaturen zowel binnen als buiten tropische waarden benaderden, zette Frederik Baert, CEO van zelospark, zijn handtekening onder een langdurige partnerovereenkomst met eMagiz, een Nederlandse software specialist in integration Platform as a Service (iPaaS).

zelospark, is nu ruim een jaar actief op de Nederlandse en Belgische energiemarkt. Het bedrijf helpt energie- en vastgoedbedrijven om hun business te innoveren, effectiever te engagen met hun klanten en te opereren op een zo laag mogelijk kostenniveau. Innovate, Engage, Operate & Integrate zijn daarbij de vier kernbegrippen waar het in hun oplossing om draait. Juist bij de laatste van deze vier gaat eMagiz als lowcode hybrid enterprise iPaaS een waardevolle toevoeging bieden op het innovatieve byNeuron Energy platform van zelospark.

"Juist door de aanvullendheid van beide platformen bereiken we een synergie die in de snelveranderde energiemarkt vrijwel geen competitie kent. Wij zijn er zeer trots op om met zelospark deze markt verder te gaan ontwikkelen." zegt Bart Buschmann, commercial manager bij eMagiz.

Lees ook het interview met Bart Buschmann en ceo Rob ter Brugge: eMagiz werkt aan naamsbekendheid en zoekt partners voor unieke iPaaS-oplossing.

Terug naar nieuws overzicht