Witold Kepinski - 10 juni 2021

Snowflake tweakt Data Cloud aanbod

Snowflake tweakt Data Cloud aanbod image

Datacloudbedrijf Snowflake heeft op de Snowflake Summit drie nieuwe aankondigingen gedaan die bedrijven helpen om nog beter van data te profiteren.

Er is een uitgebreid data-aanbod en groeiende mogelijkheden op Snowflake Data Marketplace, plus de algemene beschikbaarheid van de Data Marketplace. Zo kunnen klanten in verschillende sectoren toegang krijgen tot meer data in de Data Cloud voor hun meest uitgebreide data-insights.

Er komen verder innovaties aan op het gebied van dataprogrammeerbaarheid, wereldwijde data governance en platformoptimalisaties om organisaties in staat te stellen meer data samen te brengen in de Data Cloud. Hierdoor wordt meer waarde uit data en krachtige zakelijke inzichten gehaald.

Tot slot is ‘Powered by Snowflake’ gelanceerd. Dit is een Snowflake Partner Network-programma dat speciaal is ontworpen om bedrijven en applicatieontwikkelaars sneller in staat te stellen gedifferentieerde applicaties te leveren door ze in alle fasen van de applicatiereis te ondersteunen in Snowflake's Data Cloud.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024