BTG Knowledge Café – De Business case voor duurzame ICT - 10 juni 2021

08-06-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BTG Knowledge Café – De Business case voor duurzame ICT - 10 juni 2021
(10-06-2021)

Duurzame ICT wordt nog lang niet door alle bedrijven omarmd. Slechts één op de drie ICT-beslissers neemt duurzaamheid mee als criterium bij de inkoop van ICT-producten en -diensten, blijkt uit onderzoek van ABN AMRO. Als belangrijke reden hiervoor noemt bijna een derde dat ze andere prioriteiten hebben. Zo voeren de snelheid, veiligheid en continuïteit van IT traditioneel de boventoon bij deze beslissingen. ABN AMRO stelt dat de verduurzaming van IT dan ook een duw in de rug nodig heeft. BTG onderschrijft dit en pleit voor meer stimulans voor het verduurzamen van de ICT-sector.

Het doel van het knowledge café over Duurzame ICT is bewustwording creëren, urgentie benadrukken, inspiratie geven en daarnaast het publiek concrete handvatten meegeven. Ook krijgen deelnemers toekomstgericht en tegelijkertijd praktisch met best practices en handelsperspectief aangereikt.

Sprekers vanuit LEAP, Aliter Networks en Closing the Loop combineren visie en praktijk op het gebied van Circulaire hardware en duurzame ICT.

AANMELDEN: Ja, ik doe mee, stuur mij de link voor 10 juni

Na aanmelding ontvang je een dag van tevoren een bevestiging met de link naar de Webex omgeving.

Terug naar nieuws overzicht