T-Systems demonstreert Data Migration Factory voor SAP transformaties

07-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

T-Systems demonstreert Data Migration Factory voor SAP transformaties

Tijdens SAPPHIRE NOW op 7 juni 2021 laat T-Systems zien hoe bedrijven hun SAP-landschap effectief kunnen transformeren. Aan de hand van praktijkcases laat T-Systems zien hoe de SAP Data Migration Factory hierbij de risico’s minimaliseert.

Talloze industrieën hebben hun lessen getrokken uit de pandemie. Ze zetten vol in op digitalisering en migratie. Op die manier versterken bedrijven hun weerbaarheid. SAP-architecten willen daarbij ook weten hoe ze hun IT-systemen toekomstbestendig kunnen maken. Datamigratie wordt daarbij een steeds belangrijkere succesfactor. In de praktijk blijkt transformatie echter lastig vanwege heterogene SAP-landschappen. Beperkte resources en mogelijke downtime leiden tot zorgen. T-Systems’ SAP Data Migration Factory minimaliseert de risico’s en beperkt de kosten op lange termijn. Hoe dit precies in zijn werk gaat, demonstreert T Systems tijdens de ‘Industries track’ van SAPPHIRE NOW.

Op basis van eigen ervaringen met meer dan 600 SAP-klanten, presenteert T-Systems tijdens het online event op 7 juni bewezen SAP-transformatiestrategieën. Deelnemende bedrijven kunnen hieruit verschillende lessen trekken: waarom zorgt een geautomatiseerde analyse van het SAP-landschap voor meer transparantie? Hoe kunnen bedrijven de juiste cloud selecteren en multiclouds veilig beheren? Het doel is digitalisering te versnellen met SAP-oplossingen. T-Systems ondersteunt dit met een combinatie van een selectieve aanpak van datamigratie en gespecialiseerde services. Als IT-serviceprovider transformeert T-Systems zo het SAP-landschap van klanten en maakt dit toekomstbestendig.

Als gecertificeerde serviceprovider, SAP-partner met meer dan duizend succesvolle SAP-projecten per jaar en supporter van het RISE with SAP-aanbod, kent T-Systems alle vereisten. En daar profiteren klanten van: zij verlagen hierdoor niet alleen hun projectkosten, maar vergroten ook hun innovatiekracht en speed-to-market.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud