SAM Seamless Network krijgt kapitaalinjectie

08-06-2021 | door: Witold Kepinski

SAM Seamless Network krijgt kapitaalinjectie

SAM Seamless Network , een netwerkbeveiligingsbedrijf voor consumenten en het MKB, heeft vandaag aangekondigd dat het 20 miljoen dollar aan Series B-financiering heeft opgehaald om de groei van SAM te versnellen, waardoor het beveiligingsbereik kan worden uitgebreid van het momenteel wereldwijd beschermen van 2 miljoen netwerken en 70 miljoen apparaten tot het beveiligen van 10 miljoen netwerken en 500 miljoen apparaten tegen eind 2021.

SAM is gespecialiseerd in het beschermen van netwerken en slimme apparaten voor het MKB en consumenten door middel van een innovatieve softwarebeveiligingsoplossing die is geïntegreerd in de netwerkgateway.

"Omdat we de snelstgroeiende en meest gebruikte oplossing in onze ruimte zijn, hebben we onze gedrags- en machine learning-technieken kunnen verbeteren om niet alleen aanvallen op slimme apparaten te detecteren, maar ook te voorkomen", zegt Sivan Rauscher, CEO van SAM . "Door onze technologie te combineren met 5G-transformatie kunnen we onbekende aanvallen effectiever voorspellen."

Terug naar nieuws overzicht
Security