Thinkwise en Incentro sluiten partnerovereenkomst

Thinkwise en Incentro sluiten partnerovereenkomst

02-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Thinkwise en Incentro sluiten partnerovereenkomst

Low-code software platformaanbieder Thinkwise en digitale dienstverlener Incentro gaan een partnership aan. Incentro gaat haar klanten ondersteunen met behulp van het low-code platform van Thinkwise.

Thinkwise moderniseert en realiseert bedrijfskritische software zoals ERP-systeem. Het bedrijf zet hierbij onder meer in op low-code development. Incentro is een digitale dienstverlener die organisaties helpt met hun digitale transformaties. In samenwerking met partners creëert het bedrijf digitale oplossingen.

“Wij zijn ontzettend blij met Incentro als partner. Ze kiezen met hun dienstverlening niet voor de bekende weg met bekende marktleiders, maar tonen lef door in zee te gaan met innovatieve en unieke bedrijven. Dat past perfect bij ons", zegt Victor Klaren, Chief Visionary Officer bij Thinkwise. Krein-Jan Hilbers, Managing Director Digital Transformation bij Incentro: “Mooi om te zien dat naast een inhoudelijke match er zo’n enorme energie in dit partnership zit. Cultureel matchende organisaties die gaan voor echte impact bij klanten.“

Terug naar nieuws overzicht