VMware specialist ITQ opent kantoor in Duitsland

02-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware specialist ITQ opent kantoor in Duitsland

Vanaf 1 juni 2021 opent ITQ de deuren van een nieuwe vestiging in Düsseldorf. Deze stap ondersteunt de Duitse klanten en partners van ITQ verder met een toegewijd team van gecertificeerde consultants die gespecialiseerd zijn in technologieën van VMware.

Hoewel ITQ al veel projecten buiten eigen land heeft uitgevoerd, was de thuismarkt van het in Beverwijk gevestigde bedrijf voornamelijk Nederland, maar de afgelopen drie jaar ook België en Luxemburg, waar het in 2018 al een eigen vestiging opende. Als een logische volgende stap in de bedrijfsplanning is het al een aantal jaren de bedoeling om een eigen vestiging in Duitsland op te richten en dit plan wordt nu in de praktijk gebracht.

“In de afgelopen jaren zijn de investeringen in onze vaardigheden, onze cultuur en het vermogen om klantoplossingen te creëren, erkend en beloond. We zijn erg blij om deze vaardigheden, oplossingen en onze bedrijfscultuur naar Duitsland te brengen, waar we zullen samenwerken met op VMware gerichte servicepartners. In Stephan hebben we een manager gevonden die zowel beschikt over VMware-adviesvaardigheden als het culturele DNA van ITQ. Samen kijken we ernaar uit om ITQ te ontwikkelen en het bereik van VMware-oplossingen in Duitsland uit te breiden. We bieden hiervoor vijf strategische oplossingen: Application Modernization, Advanced Security, Cloud Infrastructure, Digital Worksapce en IT Transformation Services”, legt Robert Hellings, CEO ITQ, uit.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters