bridgX en ARAGO Consulting bundelen hun krachten

01-06-2021 | door: Witold Kepinski

bridgX en ARAGO Consulting bundelen hun krachten

bridgX kondigt met trots de fusie aan met ARAGO Consulting in België en Luxemburg. bridgX, een SAP Gold Partner, is een Belgisch boutique HR consulting bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de employee experience. Het in Parijs gevestigde ARAGO Consulting is een pionier op het gebied van de HR-cloud en ontwikkelt zich tot een belangrijke speler in de efficiëntiegestuurde digitale transformatie van HR-, inkoop- en financiële functies van bedrijven. Sinds de oprichting in 2010 is ARAGO Consulting, een SAP Gold Partner, voortdurend gegroeid en actief in 11 landen op vier continenten. Het bedrijf heeft 180 consultants in dienst en werkt samen met blue-chip klanten uit uiteenlopende sectoren.

"ARAGO Consulting streeft ernaar om de best mogelijke service te leveren aan onze klanten in de Benelux-regio. We zijn verheugd om onze nieuwste partners, Bert Caryn, Kurt De Koeyer en Raf Rottiers, te verwelkomen. Met deze fusie versterken we onze positie in de regio en voegen we SAP HCM on-premise expertise toe aan het dienstenportfolio van de hele groep. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering ons zal toelaten om de one-stop shop te worden voor HCM-diensten", aldus Jean-Christophe Péaudeau, CEO van ARAGO Consulting.

"bridgX geeft ons de zekerheid van een succesvolle intrede in de Nederlandstalige regio's van België en in Nederland. We zijn verheugd om samen te werken met bridgX", zegt Yannick Raba, COO van ARAGO Consulting.

"De fusie met ARAGO Consulting versnelt onze weg om een totale SAAS implementatiepartner te worden voor onze regio. We zijn nu in staat om onze klanten niet alleen te helpen op het gebied van SAP HCM en SAP SuccessFactors, maar ook SAP Concur, SAP Fieldglass, PeopleDoc (UKG HR Service Delivery) en SAP Qualtrics." aldus Raf Rottiers, CEO van bridgX.

"Door deel uit te maken van de ARAGO Consulting groep kunnen we ons aanbod wereldwijd opschalen en tegelijkertijd ons dienstenportfolio uitbreiden. We zijn erg enthousiast om deze volgende stap in het bridgX avontuur te zetten," zegt Kurt De Koeyer, partner bij bridgX.

"Dit is een match made in heaven, en niet alleen omdat onze vaardigheden complementair zijn. Wat echt opmerkelijk is, zijn onze gedeelde waarden en visie op de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat ons team en onze klanten zullen profiteren van deze samenwerking", aldus Bert Caryn, partner bij bridgX.

"Dit is een nieuwe en belangrijke stap naar verdere groei voor ARAGO Consulting in de Benelux regio. Zeker als je bedenkt dat er maar weinig concurrenten zijn die zich uitsluitend op HR en SAP richten, met zo'n brede set aan competenties en troeven." aldus Marc Fraipont, stichtend vennoot van ARAGO Consulting in België en Luxemburg.

In nauwe samenwerking met CEO Jean-Christophe Péaudeau en het executive team van ARAGO Consulting, zullen Bert Caryn, Kurt De Koeyer en Raf Rottiers de activiteiten van het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg leiden. Zij zullen ook toetreden tot de raad van bestuur van ARAGO Consulting.

Terug naar nieuws overzicht