Jasper Cornelissen benoemd tot Commercieel Directeur van Adecco Group Nederland

Jasper Cornelissen

01-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Jasper Cornelissen benoemd tot Commercieel Directeur van Adecco Group Nederland

Jasper Cornelissen (foto) is door Adecco Group Nederland per 1 juni 2021 benoemd tot Commercieel Directeur. Cornelissen neemt meer dan 14 jaar ervaring in uitzenden en detacheren met zich mee en gaat invulling geven aan de groeiambitie van de organisatie voor de komende jaren. Cornelissen wordt onderdeel van de directie van de Adecco Group Nederland.

Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Jasper om samen met alle collega’s versterkte invulling te geven aan groei in customer experience en het vergroten en verbreden van het aanbod voor onze flexmedewerkers bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Met de uitbreiding van Jasper in de directie hebben we de juiste mensen aan boord om onze ambities waar te maken."

Cornelissen beschikt over ruime ervaring in diverse commerciële functies bij onder andere USG People en de Randstadgroep Nederland. Cornelissen over zijn keuze voor de Adecco Group: "Ik ben trots om onderdeel uit te maken van de Adecco Group Nederland en op deze manier een bijdrage te leveren aan zowel de persoonlijke groei van mensen als de verdere ontwikkeling van bedrijven. De wijze waarop Adecco dit vormgeeft: energiek, kennis gedreven, laagdrempelig én in samenwerking, past zeer goed bij mij."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People