NTT leidt Gartner 2021 Magic Quadrant for Network Services

25-05-2021 | door: Witold Kepinski

NTT leidt Gartner 2021 Magic Quadrant for Network Services

NTT leidt het Gartner 2021 Magic Quadrant for Network Services, een rapport dat recent door het onderzoeksbureau werd gepubliceerd. Gartner erkend NTT op basis van de volledigheid van visie en het vermogen om uit te voeren en geëvalueerd NTT tussen de verschillende mogelijkheden binnen haar 2021 Magic Quadrant voor Network Services en het Gartner 2021 Critical Capabilities Rapport voor Network Services.

Andere 'Leaders' zijn Verizon, Orange Business Services, AT&T, BT, Vodafone, Tata Communications en Lumen. 'Challenger' is Telefonica.

'Visionaries' zijn Masergy en Colt Technology Services. Niche spelers zijn Deutsche Telekom, GTT, Telia, Telstra, Singtel, PCCW Global, China Telecom Global en Riedel Networks.

De aanhoudende pandemie heeft volgens Gartner het belang benadrukt van een veilige, goed presterende cloud-netwerkstructuur als een cruciale troef om moderne bedrijfstoepassingen te ondersteunen, aangezien ondernemingen transformationeel en wendbaar moesten zijn om te reageren op de snel veranderende bedrijfsbehoeften. Met 19 overwogen leveranciers positioneerde Gartner NTT als leider in Magic Quadrant.

Het rapport is hier aan te vragen en te downloaden.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht