Witold Kepinski - 25 mei 2021

Asite opent nieuw kantoor in Amsterdam

Asite opent nieuw kantoor in Amsterdam image

Asite is verheugd de opening aan te kondigen van haar nieuwe Europese kantoor in Amsterdam. Deze recente ontwikkeling maakt deel uit van Asite's voortdurende streven om haar wereldwijde aanwezigheid te vestigen en toont Asite's toewijding aan om infrastructuur- en kapitaalprojecten in de Europese Unie te bedienen.

Vorig jaar werd een datacenter in Nederland geopend , wat de investering van het softwarebedrijf in de regio nog eens extra onderstreept. Het nieuwe primaire datacenter ondersteunt alle projecten in de regio en zorgt ervoor dat informatie voor projecten binnen de EU in de EU blijft.

Rob Clifton, stafchef van Asite: “De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam markeert een nieuwe mijlpaal in de groei van ons bedrijf. In het afgelopen jaar hebben we geweldige regionale teams opgebouwd, die ons hebben geholpen om voet aan de grond te krijgen in deze belangrijke operationele regio's. Onze teams zijn verenigd in hun toewijding om waarde te leveren aan onze klanten en hun projecten, en het Nederlandse kantoor is niet anders. We zijn verheugd over dit nieuwe hoofdstuk en dit nieuwe niveau van betrokkenheid bij de Europese markt."

De EU is een belangrijk groeigebied voor Asite en het nieuwe kantoor, waar regionale diensten-, verkoop- en marketingteams zullen komen, zal ervoor zorgen dat Europese klanten lokale toegang hebben tot de klantenservice waar Asite om bekend staat, samen met meer relevante aanbiedingen en evenementen.

Naast kantoren beschikt Asite over servergrids op elk van de belangrijkste bedrijfslocaties om optimale datamanagementprocessen te garanderen die voldoen aan lokale vereisten, met datacenters momenteel in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Dubai en, meest recentelijk, Nederland.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024