Witold Kepinski - 24 mei 2021

Honeywell en SAP bieden oplossing voor verbonden gebouwen

Honeywell en SAP bieden oplossing voor verbonden gebouwen image

Honeywell heeft de lancering aangekondigd van een cloudgebaseerde oplossing die operationele en zakelijke gegevens stroomlijnt en combineert voor eigenaars en managers van gebouwen om betere besluitvorming te ondersteunen en grotere efficiëntie te stimuleren en duurzaamheidsdoelen bereiken. De nieuwe oplossing, Honeywell Forge Real Estate Operations, breidt de mogelijkheden van de prestatiebeheersoftware van Honeywell Forge uit en werd samen met SAP ontwikkeld op het SAP Business Technology Platform.

Honeywell Forge Real Estate Operations is een kant-en-klare cloudgebaseerde analyseapplicatie. De SaaS-oplossing combineert de financiële, werknemers- en vastgoedgegevens van SAP met de gebouwengegevens van Honeywell, IoT-sensorgegevens en inzichten in het gebouwbeheersysteem.

Eigenaren, managers en exploitanten van vastgoedportefeuilles kunnen bruikbare inzichten uit de software gebruiken om hun vastgoedprestaties in meerdere dimensies van gebouwprestaties te optimaliseren. De gegevens worden aan gebruikers geleverd in een eenvoudige, gemakkelijk te verwerken scorekaart.

Lees alle details verder op de website van Honeywell.