Witold Kepinski - 22 mei 2021

AWS App Runner is beschikbaar

AWS App Runner is beschikbaar image

Amazon Web Services (AWS) kondigt AWS App Runner aan, een volledig beheerde container applicatie service die het voor klanten gemakkelijker en sneller maakt om gecontaineriseerde webapplicaties en API's te bouwen, te implementeren en uit te voeren met slechts een paar klikken.

AWS App Runner behandelt alle operationele aspecten van krachtige applicaties en API's, inclusief provisioning, schaling en beheer van de containerorkestrators, load balancers en continue integratie / continue levering (CI / CD) -pijplijnen, en stelt klanten in staat om voer containers uit zonder aan servers of clusters te hoeven denken. Klanten leveren eenvoudig hun broncode, containerimage of implementatiepijplijn en AWS App Runner bouwt en implementeert de webapplicatie of API, verdeelt het netwerkverkeer, schaalt de capaciteit op of neer op basis van de vraag, bewaakt de status van de applicatie, en versleutelt het verkeer standaard.

Met AWS App Runner kunnen klanten binnen enkele minuten profiteren van de draagbaarheid, efficiƫntie en kostenbesparingen van containers (zelfs als ze geen ervaring hebben met het uitvoeren en beheren van containers) en kunnen ontwikkelteams zich concentreren op hun zakelijke applicaties in plaats van op services configureren en infrastructuur beheren.

Er zijn geen verplichtingen of kosten vooraf om AWS App Runner te gebruiken, en klanten betalen alleen voor de reken- en geheugenbronnen die door hun applicatie worden gebruikt.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024