ConnectWise lanceert nieuw partnerprogramma

21-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ConnectWise lanceert nieuw partnerprogramma

ConnectWise,  leverancier van bedrijfsautomatiseringssoftware voor leveranciers van technologieoplossingen (TSP's), heeft vandaag de lancering aangekondigd van het ConnectWise Partner Program, dat zich eerst zal richten op het helpen van partners bij het uitbreiden van hun cyberbeveiligingspraktijken. TSP's, inclusief managed service providers (MSP's), krijgen toegang tot exclusieve aanbiedingen, middelen en ondersteuning om hen te helpen de winstgevendheid en schaal te verbeteren en te voldoen aan de groeiende marktvraag naar beheerde cyberbeveiligingsoplossingen.

Het ConnectWise Partner Program is ontwikkeld om op groei gerichte TSP's te ondersteunen die op zoek zijn naar een strategische partner om hen te helpen een winstgevende servicepraktijk op te bouwen, te laten groeien en in stand te houden. Meer specifiek dient het programma drie hoofddoelstellingen: TSP's helpen een meer strategische, vertrouwde relatie met hun klanten op te bouwen, partners en hun klanten een ervaring van wereldklasse bieden, en partners helpen nieuwe diensten met toegevoegde waarde aan hun klanten te introduceren. terwijl de groei van het partnerbedrijf wordt versneld.

Cybersecurity biedt kansen voor TSP's die nieuwe klanten willen aantrekken en het behoud en de tevredenheid van hun bestaande klanten willen verbeteren. Recent onderzoek naar het MKB toont aan dat cybersecurity de topprioriteit is voor 42% van hen, en 89% zegt dat dit een van hun vijf prioriteiten is. Bovendien zegt maar liefst 95% van de MKB-ers dat ze zouden overwegen over te stappen naar een nieuwe serviceprovider als ze de juiste cyberbeveiligingsoplossing zouden aanbieden - en gemiddeld zouden ze er zelfs tot 33% meer voor betalen.

Met zijn kenmerkende initiële focus op cybersecurity, vergroot het programma de toewijding van ConnectWise om toonaangevende technologie en diensten te leveren aan de partnergemeenschap. ConnectWise speelt nu een proactieve rol bij het stimuleren van de groei van partnerbedrijven via het nieuwe programma. Centraal hierbij staat de introductie van de rol van Partner Development Manager, die is bedoeld om partners te helpen bij het versnellen van de verkoop van managed cybersecurity-services.

“In 2018 vertelden we onze partners dat cyberveiligheid de volgende grens was, de volgende grote kans op inkomsten. Partners vertelden ons dat ze meer proactieve verkoopondersteuning op prijs zouden stellen tijdens hun reis om toonaangevende cyberbeveiligingspraktijken op te bouwen.Daarom ligt onze eerste prioriteit bij ons nieuwe partnerprogramma op dit gebied. Naast de partnerontwikkelingsmanager is een belangrijke onderscheidende factor van ons programma de investering die we hebben gedaan om TSP's te helpen bij het opzetten en uitbreiden van hun cyberbeveiligingsactiviteiten ”, aldus Jason Magee, CEO van ConnectWise.

Deelnemers aan het programma op alle volwassenheidsniveaus zullen profiteren van een breed scala aan voordelen: de partnerontwikkelingsmanager, gratis licenties voor intern gebruik, marktontwikkelingsfondsen, coöperatieve marketingfondsen, een gratis marketingconciërge en meer, terwijl ze gebruikmaken van ConnectWise's diepe ervaring in de cyberbeveiligingsdiscipline. Naarmate partners elk van de vier trajecten doorlopen, zullen ze profiteren van verhoogde voordelen die zijn ontworpen om de verkoop- en marketingimpact te versnellen.

"Cybersecurity zal tegen 2022 ongeveer 50% van de omzet van een TSP vertegenwoordigen, maar het kan voor TSP's een uitdaging zijn om te weten waar ze moeten beginnen om dingen van de grond te krijgen of om hun inspanningen voort te zetten", aldus Clint Maddox, CRO, ConnectWise. "We introduceren nu het Partnerprogramma omdat we beseffen dat de meeste van onze partners een nieuwe praktijk willen lanceren of meer willen doen om hun bestaande aanbod te vergroten, en we hebben de technische bekwaamheid en middelen om hen te helpen dat effectief te doen."

“Het ConnectWise-raamwerk voor marketinggereedheid was een doorbraak in ons cybersecurity go-to-market-proces. We waren in staat om snel klantgerichte materialen te bouwen die resoneerden met onze doelmarkt. De besparing in tijd en moeite is van onschatbare waarde geweest om ons programma een vliegende start te geven en om gengroei te vragen ”, aldus Jackie Edwards, marketingdirecteur bij RMM Solutions.

Partners die willen toetreden tot de ConnectWise Partner Program voor Cybersecurity kunt meer informatie door te vragen hun account manager, registratie voor de webinar, Neem je Cybersecurity Practice naar het volgende niveau , of door het bijwonen van IT Nation Secure , dat plaatsvindt van juni 21 -23, 2021, zowel persoonlijk in Orlando als virtueel.

Terug naar nieuws overzicht