Advisor ICT Solutions wint aanbesteding DGMR

21-05-2021 | door: Witold Kepinski

Advisor ICT Solutions wint aanbesteding DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR – Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. Advisor kreeg de gunning omdat ze in staat bleek om enerzijds een hoogwaardige oplossing in prijs/kwaliteit aan te bieden, maar anderzijds voldoende ruimte heeft gelaten om toekomstige veranderingen flexibel aan te kunnen pakken.

De opdracht die is aangegaan voor 5 jaar, bestaat onder meer uit de migratie van de kantoor omgeving naar online werkplekken, alsook het onderbrengen van het huidige serverpark binnen Virtual Data Centers.

Schaalbaar en toekomstgericht
Door de gekozen oplossing ontstaat een toekomstgerichte situatie die schaalbaar is en DGMR moeiteloos in staat zal blijven stellen om haar dienstverlening zowel intern als extern op het hoogste niveau te behouden.

Dennis Broman, Commercieel Directeur Advisor: “Wij zijn trots om de samenwerking met DGMR aan te mogen gaan en zien er naar uit om het partnerschap verder vorm te geven door continu te streven naar een zo optimaal mogelijke omgeving."

Advisor kreeg de gunning omdat ze in staat bleek om enerzijds een hoogwaardige oplossing in prijs/kwaliteit aan te bieden, maar anderzijds voldoende ruimte heeft gelaten om toekomstige veranderingen flexibel aan te kunnen pakken.

Terug naar nieuws overzicht