A10 Networks lanceert kant-en-klare OEM-oplossingen met Dell Technologies

21-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

A10 Networks lanceert kant-en-klare OEM-oplossingen met Dell Technologies

A10 Networks lanceert kant-en-klare OEM-oplossingen met Dell Technologies. Het gaat om hybride en multi-cloudoplossingen voor applicatiebetrouwbaarheid en gebruikersbescherming.

A10 Networks en Dell Technologies werken samen om applicatiebeveiliging en beschikbaarheidsoplossingen te leveren voor klanten die steeds meer geconfronteerd worden met de operationele en beveiligingscomplexiteit van hybride cloudinfrastructuren.

De oplossingen combineren A10's cloud-ready ACOS-software met speciaal gebouwde Dell Technologies-hardware voor applicatielevering en geavanceerde load balancing , SSL-zichtbaarheid via SSL / TLS-decodering, plus IPv4-behoud en IPv6-migratie.

Thunder on Dell Technologies, een single service platform (SSP), en Thunder MVP on Dell Technologies, een multi-tenant virtueel platform, zijn rechtstreeks beschikbaar bij Dell Technologies.

Belangrijkste voordelen
De oplossingen zijn beschikbaar in een reeks platforms, elk met hardwareversnelling om IT-organisaties te helpen de beschikbaarheid, prestaties en beveiliging te optimaliseren.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht