TriFinance erkend als ServiceNow Premier Partner

18-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

TriFinance erkend als ServiceNow Premier Partner

TriFinance is door ServiceNow benoemd tot Premier Partner. Het internationale pragmatische adviesbedrijf met hoofdzetel in Amsterdam, startte twee jaar geleden met zijn dienstverlening rond ServiceNow-implementaties. Het toekennen van het Premier Partnership onderstreept het hoge kennis- en expertiseniveau van TriFinance rond het ServiceNow-platform en is mede te danken aan de hoge klanttevredenheid.

Het ServiceNow-platform biedt klanten en medewerkers een ervaring in de zakelijke omgeving die vergelijkbaar is met de eenvoud van de consumentenapplicaties die ze privé gebruiken. Doordat het platform routinematige taken automatiseert en de communicatie tussen afdelingen optimaliseert, verbetert het de algehele service-beleving.

Gerry Appeltants, Blue Chip Boutique Leader bij TriFinance: “Als ServiceNow Premier Partner hebben onze experts toegang tot nog meer specialistische trainingen, waardoor ze zich nog verder kunnen ontwikkelen en onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Dat is absoluut een mooie evolutie en een beloning voor de geweldige groei die we vanaf de start twee jaar geleden hebben doorgemaakt en de kwaliteit die we leveren.”

Terug naar nieuws overzicht