Sejal Korenromp wordt Head of EMEA Marketing bij Snyk

Sejal Korenromp, Snyk

16-05-2021 | door: Witold Kepinski

Sejal Korenromp wordt Head of EMEA Marketing bij Snyk

Snyk, bedrijf in cloud native-applicatiesecurity, heeft Sejal Korenromp aangesteld tot Head of EMEA Marketing. Korenromp is onlangs gestart in deze nieuwe rol waar zij verantwoordelijk wordt voor het vergroten van merkbekendheid en de verdere uitbreiding van Snyk in EMEA. Ze leidt de direct-, field- en channelmarketingprogramma’s en werkt nauw samen met het salesteam om voor elke regio een marketingstrategie te ontwikkelen.

Begin maart kondigde het snelgroeiende Snyk een Series E-financiering aan ter waarde van $300 miljoen en wordt inmiddels gewaardeerd op $4,7 miljard. Met deze investering kan Snyk voldoen aan de snelgroeiende wereldwijde vraag naar securityplatform van het bedrijf. Met Korenromp als Head of EMEA Marketing richt het bedrijf zich op het verstevigen van de positie in Europa. Korenromp komt van softwarebedrijf Elastic, waar zij zeven jaar geleden startte als een van de eerste 50 medewerkers. Hier was zij verantwoordelijk voor de EMEA-marketingstrategie en het uitbouwen van het marketingteam naar meer dan 30 medewerkers wereldwijd.

De van oorsprong Britse Korenromp woont in Nederland en heeft haar hele carrière hier opgebouwd. Ze spreekt inmiddels vloeiend Nederlands: “EMEA is een zeer belangrijke markt voor Snyk. Een groot deel van de wereldwijde ontwikkelaars bevindt zich namelijk in deze regio. In het merendeel van de Europese landen hebben we al klanten in verschillende sectoren die ons securityplatform gebruiken om sneller te ontwikkelen en transformeren op een veilige manier. Ik kijk er erg naar uit om Snyk te laten groeien in deze landen én te introduceren in nieuwe regio’s, het team uit te bouwen en samen te werken met de diverse channelpartners en technologische allianties om de gunstige vooruitzichten van de Europese markt te verzilveren.”

Het Britse bedrijf helpt ontwikkelaars om sneller en veiliger te ontwikkelen door security automatisch te integreren in bestaande workflows. Het securityplatform van Snyk is gebouwd op een eigen vulnerability database en werkt samen met strategische partners zoals AWS, Datadog, Docker, Dynatrace, IBM Cloud, Rapid7, Red Hat en Trend Micro.

Terug naar nieuws overzicht