Jamf koop zero trust specialist Wandera

13-05-2021 | door: Witold Kepinski

Jamf koop zero trust specialist Wandera

Jamf, aanbieder voor Apple Enterprise Management netwerken, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend om Wandera over te nemen, een speler in zero trust cloudbeveiliging en toegang voor mobiele apparaten.

Als eerste Apple-leverancier van uniforme cloudbeveiliging breidt Wandera het beveiligingsaanbod van Jamf voor de onderneming uit. Voortbouwend op de bestaande mogelijkheden van Jamf, voegt Wandera Zero Trust Network Access (ZTNA), mobiele bescherming tegen bedreigingen en gegevensbeleid toe om ervoor te zorgen dat mobiele werknemers eenvoudig en veilig toegang hebben tot de netwerkbronnen die ze nodig hebben, terwijl ze voldoen aan het organisatorische beleid en de mobiele kosten verlagen. Deze acquisitie positioneert Jamf op een unieke manier om IT- en beveiligingsteams te helpen de apparaten, gegevens en applicaties die door mobiele medewerkers worden gebruikt, te beschermen, terwijl de beoogde Apple-ervaring wordt uitgebreid met het meest robuuste en schaalbare Apple Enterprise Management-platform op de markt.

"Om Apple Enterprise Management te leiden en het groeiende aantal organisaties dat Apple op het werk gebruikt zo goed mogelijk van dienst te zijn, moet Jamf de kloof opvullen tussen wat gebruikers willen en wat de onderneming nodig heeft", aldus Dean Hager, CEO van Jamf. "De combinatie van Wandera en Jamf biedt onze klanten een single source-platform dat de implementatie, Application Lifecycle Management, beleid, filtering en beveiligingsmogelijkheden op alle Apple-apparaten afhandelt, terwijl het Zero Trust Network Access levert aan alle mobiele medewerkers."

Terug naar nieuws overzicht