VMware benoemt Raghu Raghuram tot CEO

Raghu Raghuram, CEO VMware

13-05-2021 | door: Witold Kepinski

VMware benoemt Raghu Raghuram tot CEO

VMware heeft aangekondigd dat de Raad van Bestuur Rangarajan (Raghu) Raghuram heeft benoemd tot Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur met ingang van 1 juni 2021. Raghuram, een veteraan in de branche, is een strategische bedrijfsleider die momenteel de functie bekleedt van Executive Vice President en Chief Operating Officer, Products and Cloud Services bij VMware.

Sinds Raghuram in 2003 bij VMware kwam, heeft hij bijgedragen aan het sturen van de strategische richting van het bedrijf en zijn technologische evolutie doorheen de rijke geschiedenis van VMware. Hij hielp bij de groei van de kernactiviteiten op het gebied van virtualisatie, stimuleerde de softwaregedefinieerde datacenterstrategie van VMware, bouwde en begeleidde VMware's cloud computing-activiteiten en SaaS-transformatie-inspanningen, speelde een cruciale rol in de M & A-strategie van het bedrijf en was de sleutel tot het stimuleren van partnerschappen met Dell Technologies, hyperscalers en andere strategische partners.

“Ik vind het geweldig dat Raghu de rol van CEO bij VMware op zich neemt. Gedurende zijn hele carrière heeft hij met integriteit en overtuiging geleid en een belangrijke rol gespeeld in het succes van VMware, ”aldus Michael Dell, voorzitter van de Raad van Bestuur van VMware. "Raghu is nu in staat om de toekomst van VMware te ontwerpen en klanten en partners te helpen hun digitale bedrijven in deze multi-cloudwereld te versnellen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud